Чудовисько з ножем в зубах. Стали відомі подробиці нападу на дітей у Києві

Чудовисько з ножем в зубах. Стали відомі подробиці нападу на дітей у Києві

Мама однієї з дівчат, якій разом з іншими дітьми довелося тікати від навіженого переслідувача, розповіла про обставини, за яких стався напад.

Киянка, чия дочка психологічно постраждала від нападу агресивного чоловіка, розповіла подробиці інциденту.

За словами Світлани Савченко, група з чотирьох дітей, серед яких була її 12-річна дочка, гралася в одному з подвір'їв Солом'янського району на вулиці Пітерській, коли до них підійшов підозрілий чоловік і почав ходити довкола.

"Діти зрозуміли, що він якийсь наче сам не свій. Його зовнішній вигляд і звички викликали у дітей підозри. Він зайшов за ріг, а діти пішли подивитися, куди він пішов. І побачили, що чоловік точить ножа об асфальт. Діти вирішили забрати свої речі і піти звідти, і побачили, що він пішов за ними і почав переслідувати", - розповіла Світлана у коментарі ТСН.ua.

Коли діти почали втікати, чоловік побіг за ними - з ножем у зубах і молотком в руках, повідомила жінка.

Зазначимо, що це переслідування відбувалося просто вдень, близько 16-ї години неділі, 14 жовтня.

ВНИМАНИЕ ВСЕМ РОДИТЕЛЯМ!!!! СЕГОДНЯ В 16.00 В СОЛОМЕНСКОМ РАЙОНЕ НА УЛИЦЕ ПИТЕРСКОЙ ЭТО ЧУДОВИЩЕ С НОЖОМ И МОЛОТКОМ...

Опубликовано Светланой Савченко Воскресенье, 14 октября 2018 г.

Дорогою дівчатка побачили перехожого і звернулися до нього по допомогу. "Вони сказали, що їх переслідує незрозумілий чоловік із молотком. Чоловік побачив це чудовисько і сказав: "Сидіть, не перейматеся, зараз викличемо поліцію", - переповіла Світлана зі слів своєї доньки.

Патрульні приїхали дуже швидко - буквально за декілька хвилин, але нападник вже десь подівся. Правоохоронці вислухали дітей та поїхали шукати нападника, якого впіймали в районі Караваєвих Дач.

"У дітей великий стресс. Поки складно сказати, які враженя отримала дитина. Думаю, що це проявиться пізніше. Але поки що вона спокійна, тому що знає, що його закрили і що він не з'явиться на вулиці", - наголосила Світлана. 

Сексуалізація дітей в Інтернеті може впливати на збільшення злочинів, пов'язаних з педофілією

Сексуалізація дітей в Інтернеті може впливати на збільшення злочинів, пов'язаних з педофілією

Батьки написали заяви до поліції. За чутками, затриманий проживає у цьому мікрорайоні, де стався інцидент, а раніше він нібито відбував покарання через наркотики і недавно вийшов із в'язниці.

У прес-службі столичної поліції поки не підтверджують інформацію щодо затриманого. Також поки не розголошується інформація щодо його мотивів.

Відомо, що затриманому 36 років. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ - "хуліганство". 

"Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошена підозра. Зараз вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу", - повідомили у прес-службі поліції Києва. 

Затриманому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, актора з російського серіалу "Глухар" Михайла Фатєєва, якого заарештували 3 жовтня за звинуваченням у педофілії, знайшли мертвим у камері СІЗО. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація