Через пожежу у столичній багатоповерхівці травмувалося троє мешканців – один вистрибнув з вікна 5-го поверху

Також під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 5 осіб за допомогою пожежної автодрабини, 25 мешканців було виведено на безпечну відстань сходовим майданчиком.

У Києві під час гасіння пожежі в житловому будинку, що сталася у суботу, 5 грудня, на проспекті Відрадному, 18а, у Солом'янському районі столиці, травмувалося троє осіб. Також вогнеборці врятували 5 мешканців, а ще 25 – вивели на безпечну відстань.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у м. Києві.

Так, після прибуття о 12:02 рятувальники встановили, що загоряння сталося в одній із квартир на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням.

Чоловік, мешканець квартири, що палала, під час виникнення займання перебував у квартирі. Йому вдалося самостійно вийти на безпечну відстань.

Вогнеборці пожежу на площі 40 кв. м локалізували о 12:27, ліквідували о 12:30.

Також під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 5 осіб за допомогою пожежної автодрабини. 25 мешканців було виведено на безпечну відстань сходовим майданчиком. Дві жінки отруїлися продуктами горіння. Їх оглянули на місці медики. Від подальшої госпіталізації жінки відмовилися.

"Крім того, чоловік, попередньо, в стані наркотичного сп'яніння, ще до прибуття рятувальників вистрибнув із вікна 5-го поверху. Його з переломом нижньої кінцівки було госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги", — йдеться в повідомленні.

Внаслідок пожежі квартира згоріла повністю. В загальному коридорі закопчено стіни та стелю від 1-го до 5-го поверху.

На місці події працювали 42 рятувальники та 10 одиниць техніки.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, що у Києві на Солом'янці горів приватний триповерховий будинок. Була загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані будівлі.

Чоловік, який вистрибнув на кондиціонер із палаючої квартири на 24-му поверсі, в реанімації

Чоловік, який вистрибнув на кондиціонер із палаючої квартири на 24-му поверсі, в реанімації

Повʼязані теми:

Наступна публікація