Частина Києва раптово залишилася без світла

Частина Києва раптово залишилася без світла

Фото: pixabay.com

Люди також скаржаться на проблеми з мобільним зв'язком.

У Києві надвечір 27 липня у кількох районах одночасно зникло електропостачання. Станом на 19:30 відомо, що світло було відсутнє у центрі столиці, у Печерському, Голосіївському, Солом'янському районах, а також Боярці. На столичних Позняках також відбувся стрибок напруги і на кілька хвилин зникало світло.

Про відсутність світла ТСН.ua масово повідомляють кияни.

Крім того, мобільний зв'язок та інтернет у більшості мешканців Києва працюють зі збоями. Люди кажуть, що кілька годин тому у них виникли перші проблеми із мобільним зв'язком.

Як пише "Інформатор", на дорогах Києва через непрацюючі світлофори утворився транспортний колапс, стоять у заторах автівки і тролейбуси. У "Київпастранс" повідомили про затримку руху тролейбусів маршрутів №№ 1,3,5,7,8,9,12,15,17,38,40,40к, 42д, 43,50.

"Бесарабська пл., Либідська пл., Солом’янська пл., бульвар Дружби народів, Залізничне шосе - відсутня напруга в мережі оператора міських електромереж", - написали у пресслужбі "Київпастрансу".

Через зникнення світла зупинився електричний громадський транспорт, утворилися затори / Фото: Інформатор
Через зникнення світла зупинився електричний громадський транспорт, утворилися затори / Фото: Інформатор

Також нібито через знеструмлення із ТРЦ Ocean Plaza евакуйовували людей. Про проблеми із світлом повідомляли і в ТРЦ River Mall.

Станом на 19:45 світло поступово почало з'являтися. А о 20:15 в КМДА повідомили про відновлення руху тролейбусів.

Нагадаємо, востаннє масове відключення електропостачання в Києві було вдень 18 червня. Тоді знеструмлення сталося на вулицях Тютюнника, Ентузіастів, Сверстюка, Туманяна, на Дніпровській, Русанівській набережних, на Русанівському бульварі та у ЖК "Комфорт-Таун".  

Повʼязані теми:

Наступна публікація