Центр Києва заблокований та в диму. Під Кабміном запалили фаєри та кинули димову шашку

У столиці відбувається масштабний протест власників "євроблях".

Від самого ранку центр столиці заблокований. Урядовий квартал заполонили власники так званих "євроблях" - автомобілів із європейською реєстрацією. Мітингувальники поз'їжджалися з усієї країни. Протестують, кажуть, проти свавілля поліції - євробляхерів у регіонах, начебто, усе частіше зупиняють без будь-яких на то причин.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Мітингувальники заблокували вулицю Грушевського - біля Верховної Ради та Кабміну. Під стінами уряду протестувальники запалили фаєри. Хтось із натовпу кинув у кордон правоохоронців димову шашку - її відкинули назад. Активісти також принесли автомобільні шини - поки їх не підпалювали.

До мітингувальників вийшов речник Кабміну. Пообіцяв, що уряд ухвалить якесь рішення щодо "євроблях" сьогодні до 14:00. До того часу протестувальники обіцяли проводити мирну акцію.

Власники "євроблях" вимагають скасувати постанову Кабінету міністрів щодо розширення повноважень поліції та ухвалити законопроекти про доступне розмитнення авто.

Приєднуйтеся до стріму ТСН Live з центра Києва, де відбувається масштабна акція власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Організатори кажуть, що у заході беруть участь близько 10 тисяч автомобілістів, а саму акцію називають безстроковою. Уникайте поїздок до центру столиці на авто та підписуйтеся на нашу сторінку.

Опубліковано ТСН Live Середа, 11 липня 2018 р.

Власники "євроблях" заблокували рух у центрі столиці

Власники "євроблях" заблокували рух у центрі столиці

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація