"Це була наймасовіша атака": Кличко розповів про наслідки нічного обстрілу Києва 8 травня

"Це була наймасовіша атака": Кличко розповів про наслідки нічного обстрілу Києва 8 травня

Київ оговтується від нічної атаки дронів / Фото: ТСН.ua

Жертв у столиці внаслідок атаки немає.

Російські окупанти атакували Київ та область 35 дронами-камікадзе Shahed-136, протиповітряна оборона знищила всі БпЛА. Під час нічної атаки на Київ п’ятеро людей отримали поранення, є пошкоджені автівки, житловий будинок. Вибуховою хвилею у квартирах навколишніх будинків вибило вікна, пошкодило балкони. 

Мер столиці з місця події розповів деталі атаки, передає кореспондент ТСН.ua.

"У Святошинському районі частина збитих дронів впали на будинки. Хочу сказати, що це була наймасовіша атака нашого міста під час війскових дій. 36 дрони летіли у напрямку нашого міста. Всі дрони збили. Ніхто не загинув, п'ятеро людей отримали травми, двоє - у лікарнях. Дякую ППО, якби вони не працювали, жертв було б більше. Але ми бачимо, що окупанти хочуть загнати нас у депресію. Мета агресора - знищити нас, щоб ми залишили територію. Путіну треба Україна без українців", - зазначив Кличко.

Що відомо про нічну атаку Києва

У Святошинському районі через падіння уламків пошкоджено сім машин, ще один автомобіль згорів, також уламки впали на житловий будинок, пошкоджені вікна та фасади, інші уламки впали на проїжджу частину. Поранень дістали пʼять людей.

У Соломʼянському районі пошкоджено резервуар на 5 тонн із витоком дизельного пального, пожежі не було. Також на стоянці пошкоджено 15 вантажних та пʼять легкових машин.

Поліція отримала 40 повідомлень про проліт ворожих дронів над Київщиною в ніч проти 8 травня, внаслідок атаки загорівся трав’яний настил.

Кличко розповів про наслідки нічного обстрілу Києва 8 травня

Кличко розповів про наслідки нічного обстрілу Києва 8 травня

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація