Був агресивним і хотів втекти. У поліції розповіли подробиці ДТП за участю співробітника посольства РФ

Був агресивним і хотів втекти. У поліції розповіли подробиці ДТП за участю співробітника посольства РФ

Був агресивним і хотів втекти. У поліції розповіли подробиці ДТП за участю співробітника посольства РФ

Фото з місця аварії / Фото: Facebook/Киев Оперативный

Чоловік не погодився пройти тест на вживання алкоголю.

Речник Національної поліції Ярослав Тракало розповів подробиці дорожньої пригоди, що сталася вночі 1 квітня у Подільскому районі Києва за участю авто посольства РФ.

За словами правоохоронця, водій Volkswagen Passat на дипломатичних номерах не впорався з керуванням і зіткнувся з припаркованим поруч авто. Обидві машини зазнали механічних пошкоджень, жертв та постраждалих не було.

"Водій намагався залишити місце ДТП, однак був зупинений громадянами і співробітниками патрульної поліції, які приїхали на виклик", - наводить "Українська правда" цитату речника Нацполіції.

Він додав, що, за словами полісменів, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння – з його рота відчувався відповідний запах, була помітна втрата координації та мала місце агресивна поведінка. Проходити тест на драгері чоловік відмовився.

Він показав полісменам картку співробітника посольства РФ і на місце події прибули співробітники диппредставництва РФ. Протоколу на порушника не складали, однак був складений рапорт.

"Копію цього рапорту буде передано до МЗС України для прийняття подальшого рішення по цій справі", - наголосив Тракало.  

Він додав, що між перехожими і водієм Volkswagen Passat виник конфлікт, однак поліція не допустила бійки. Інформацію про те, що з водієм авто дипустанови був пасажир, Тракало не підтвердив.

Як повідомлялося раніше, нещодавно у Києві  бетонозмішувач врізався в автомобіль посольства Франції. Fiat 500 з дипломатичними номерами, за кермом якого був француз, спускався вулицею Гончара. Коли автомобіль зупинився на світлофорі, ззаду в нього врізався КамАЗ. 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація