Блокпости, бронетехніка та посилена охорона: як військові відпрацьовують маневри для оборони Києва (фото)

Навчання триватимуть до 13 серпня.

У Києві 9 серпня розпочалась активна фаза командно-штабних навчань із залученням підрозділів ЗСУ та Нацгвардії. На деяких в’їздах до столиці встановлено блокпости й залучено бронетехніку.

Про це повідомляють у МВС.

Громадян попереджають, що у межах навчань на деяких в’їздах до Києві виставлені блокпости Нацгвардії із залученням особового складу, бронетехніки та кінологічних розрахунків. Також розгорнуто командний пункт управління, який перебуває в єдині комунікаційній системі з органами управління усіх складових сектору безпеки та оборони України, які залучені у навчаннях.  

У межах навчань військові виконують бойові завдання, охороняють критично важливі об’єкти, забезпечують надійну роботу органів державної влади та місцевого самоврядування. Також за участі столичної бригади з охорони громадського порядку Національної гвардії у Києві бійці підтримують порядок та безпеку.

Загалом навчання триватимуть до 13 серпня. Їх проводять у межах реалізації державної політики, яка спрямована на безпеку та захист населення і територій України.

Нагадаємо, у Миколаївській області під час військових навчань снаряди розірвалися біля села.

Новини України: у столиці тривають навчання військових та резервістів з оборони

Новини України: у столиці тривають навчання військових та резервістів з оборони

Повʼязані теми:

Наступна публікація