Автокрадії напідпитку забрали на буксирі машину киянина

Автокрадії напідпитку забрали на буксирі машину киянина

Автокрадії напідпитку забрали на буксирі машину киянина

Фото: youtube.com/Патрульна поліція Києва

Викрадачів автівки затримали, машину теж знайшли.

Патрульні затримали осіб, ймовірно, причетних до викрадення автомобіля.

Учора, близько 16-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про заволодіння транспортним засобом на бульварі Висоцького. Зі слів заявника, він залишив свій автомобіль ВАЗ у дворі будинку, а наступного дня його там вже не було.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

"Після перегляду камер відеонагляду на будинку, патрульні встановили, що транспортним засобом заволоділи методом буксирування. Також поліцейські встановили марку та номерні знаки автомобіля, на якому можуть пересуватися ймовірні правопорушники. Колеги, які слідкують за безпекою міста за допомогою камер відеонагляду, прослідкували маршрут руху авто", - розказали у поліції.

Відпрацьовуючи отриману інформацію, на одній із вулиць Деснянського району, поліціянти виявили авто, схоже за орієнтуванням. Ледь помітивши поліцію, водій намагався втекти, але його швидко заблокували службовим авто.

"Під час спілкування з громадянами, патрульні помітили у 31-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння. Кермувальник відмовився пройти огляд на стан сп’яніння. На водія інспектори склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом з ознаками сп'яніння) КУпАП", - йдеться у повідомленні.

Чоловіки також розповіли, де залишили викрадену автівку.

Спільно з колегами з інших підрозділів поліцейські знайшли викрадений автомобіль.

Наразі слідчі встановляють всі обставини цієї події.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Мостицька двоє водіїв не поділили дорогу, вискочили з автівок і влаштували бійку, перепало навіть очевидцю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація