Алкоголь у крові у 17 разів перевищував норму: у Києві п'яна жінка на Nissan в’їхала у загорожу і перекинулась (фото, відео)

Тест на приладі Драгер показав 3,40 проміле.

У Києві на мосту Патона п'яна жінка на Nissan в’їхала у загорожу і перекинулася.

З'ясувалося, що алкоголь у крові жінки у 17 разів перевищував норму.

Про це повідомив "Київ Оперативний" та оприлюднив відповідні фото та відео.

"На мосту Патона (у бік правого берега) внаслідок п'яного і невмілого кермування жінка на Nissan (номерні знаки: AA2978BA) в’їхала у загорожу і перекинулася. Тест на приладі Драгер показав 3,40… На щастя, ніхто не травмувався. Жінка могла легко вбити когось ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що жінці 43 роки, звати її Олександра Ходаковська.

 

Довідка: Допустимий вміст алкоголю в крові людини, яка керує транспортним засобом – 0,2 проміле. Для розуміння, 1‰ – це тисячна частка чого-небудь, тобто проміле – це як відсоток, тільки в 10 разів менше (тобто 1% – це 10‰). 

Нагадаємо, раніше бориспільські патрульні зупинили водійку, вміст алкоголю в організмі якої перевищував допустиму норму майже у дев'ять разів. Увагу копів привернув автомобіль Seat Altea, який рухався у темряві без ближнього світла фар. Тому копи й зупинили машину. За кермом легковика була 40-річна жінка. Під час спілкування поліцейські виявили у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат Драгера – 1,78 проміле.

Повʼязані теми:

Наступна публікація