Активісти знесли паркан навколо скандального будівництва на Поштовій площі в Києві

Активісти знесли паркан навколо скандального будівництва на Поштовій площі в Києві

Фото: Сергій Мельниченко / Facebook

Свою акцію вони назвали "Достукаємося до влади".

У четвер, 21 травня, кияни прийшли висловити свою позицію щодо незаконності забудови на Поштовій площі в столиці, яка вже триває протягом місяця. Чоловіки знесли паркан навколо забудови.

Свою акцію вони назвали "Достукаємося до влади". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст Сергій Мельниченко. Він опублікував відео з місця події.

"Ось так відбувається безпосереднє волевиявлення територіальної громади на об’єкті більш ніж незаконної реконструкції "собачої будки" в нове одоробло на Поштовій площі, 3-В. Нагадаю, тут не то Бродський з Шуфричем, не то Мамоян планують знищити набережну та захарастити річковий вокзал", - прокоментував відео Мельниченко.

Ось так відбувається безпосереднє волевиявлення територіальної громади на об’єкті більш ніж незаконної реконструкції «собачої будки» в нове одоробло на Поштова площа, 3-в. Нагадаю, тут не то Бродський з Шуфричем, не то Мамоян планують знищити набережну та захарастити річковий вокзал. Сьогодні кияни відновили благоустрій Поштової площі)

Опубликовано Сергій Мельниченко Четверг, 21 мая 2020 г.

Нагадаємо, раніше на Поштовій площі в Києві активісти демонтували ворота та зайшли на територію скандального будівельного майданчика, вимагаючи зупинити будівництво ТРЦ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація