Активісти заявили про побиття поліцією добровольців АТО у Києві

Активісти заявили про побиття поліцією добровольців АТО у Києві

Активісти заявили про побиття поліцією добровольців АТО у Києві

Фото: Facebook/Назар Приходько

Добровольців затримали.

У Мережі активісти повідомили про побиття у столиці бійців АТО представниками поліції після інциденту із провокаторами у кафе.

Про це заявив волонтер Назар Приходько на власній сторінці у Facebook.

Мовляв, добровольці вступили в конфлікт у кафе, викликали поліцію і силовики нібито жорстоко побили. "Одного зараз з Дніпровського РОВД забрала швидка - інший ще там", – написав Приходько у ніч на 3 липня.

Алярм небайдужому товариству! Ситуація така: Два Добровольця, що воювали в 14-15 рр., сиділи в кафе. За сусіднім столо...

Опубліковано Назаром Приходьком 2 липня 2017 р.

"Руслана госпіталізують. Він важкий. Чекаємо адвокатів, будемо вимагати протоколи затримань та інші процедури думати", – пізніше додав Приходько.

За інформацією активіста Іллі Олейникова, учасника руху "Дорожній контроль" бійця АТО Руслана начебто жорстоко побили екс-співробітники розформованого "Беркуту".

Стена и пол в крови....фотофакт самого настоящего побоища.....Руслан все это время находился в наручниках... Камер в отд...

Опубліковано Ильєю Олейниковим 2 липня 2017 р.

Активістка Ганна Сінькова своєю чергою оприлюднила відео затримання добровольців. Вона стверджує, що на відео видно, що "затримувані цілі, тобто до відправки у відділок травм у них не було.

18 + Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Відео затримання. Видно що затримувані цілі, тобто до відправки у відділок травм у них не було. Також видно що одразу під час затримання наносилися удари по голові.

Опубліковано Ганною Сіньковою 2 липня 2017 р.

Фото побоїв. Слідчо-оперативна знімати їх і не намагалася

Опубліковано Ганною Сіньковою 2 липня 2017 р.

У поліції нині не прокоментувати інцидент у Києві.

Нагадаємо, що раніше ввечері 27 червня у селі Бережанка Кіровоградської області сталися сутички під час спроби рейдерського захоплення фермерського підприємства.

Ветеран батальйону "Донбас" і власник охоронного підприємства Євген Шевченко заявив про те, що бійці "Донбасу" і "Айдара" допомагали місцевому фермеру завадити титушкам здійснити силове захоплення підприємства. 

За словами Шевченка, у село стягнули Нацгвардію та спецпідрозділи поліції, а силовики буцімто "без жодних пояснень почали арештовувати та бити ветеранів і селян". За його словами 20 людей були госпіталізовані з різними травмами.  Відео з місця подій публікували у соціальних мережах. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація