Активісти розбирають конструкції на Майдані Незалежності

 Активісти розбирають конструкції на Майдані Незалежності

Конструкції на Майдані розбирають / Фото: Facebook/Сергій Щербина

Металеві основи збивають молотками і складають у купи.

У центрі Києва на Майдані Незалежності, де зібралися учасники "Маршу за відставку  Порошенка", почали розбирати синьо-жовті конструкції. Про це повідомив журналіст Сергій Щербіна.

Організував акцію "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі. Люди зібралися на головній площі Києва і скандували "відставка", а після цього взялися розбирати встановлені там металеві елементи, бо вони їм заважали. 

Попри це, ситуація залишається спокійною. У цей час під стелою з мікрофоном виступають соратники Саакашвілі.

Речниця  ГУ Нацполіції Києва Оксана Блищик у коментарі УП заявила, що силовики забезпечують правопорядок та фіксують усі дії учасників мітингу.

"Позиція поліції - не нагнітати ситуацію, не провокувати. Ми забезпечуємо правопорядок і фіксуємо усі дії (учасників акції - Ред.). Затриманих наразі немає. Повідомлень про поранених чи травмованих до поліції також не надходило", - наголосила вона. 

Нагадаємо, напередодні у РНС заявили про затримання своїх активістів, які увечері 17 березня намагалися встановити сцену біля Майдану Незалежності для запланованого на неділю маршу. Також активісти звинуватили поліцію у викраденні вантажівки з апаратурою для мітингу. 

Правоохоронці, своєю чергою, повідомили, що отримали дзвінок про те, що у машині можуть бути небезпечні предмети, тому заблокували автомобіль, щоб перевірити.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація