Активісти "Нацкорпусу" закидали петардами будинок Медведчука

Активісти "Нацкорпусу" закидали петардами будинок Медведчука

Фото: Національний корпус

Після акції біля СБУ, активісти навідалися до будинку бізнесмена.

Активісти "Національного корпусу" ввечері 27 березня влаштували акцію під будинком бізнесмена та кума президента РФ Віктора Медведчука через відвідини Росії минулого тижня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

За інформацією видання, близько сотні націоналістів взяли участь у мітингу. Під час акції на паркані поблизу будинку Медведчука залишили лайливі вислови, а сам будинок закидали петардами.

Також повідомляється, що порядок охороняють близько сотні поліцейських, а за парканом перебуває така ж кількість чоловіків спортивної зовнішності. 

Зазначимо, що перед цим близько 200 членів "Нацкорпусу" пікетували СБУ з вимогою покарати Віктора Медведчука та Юрія Бойка за відвідини держави-агресора.

Нагадаємо, у п'ятницю, 22 березня, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв прийняв у своїй резиденції кандидата в президенти України Юрія Бойка і кума президента РФ Володимира Путіна, главу політичної ради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука. На засіданні Кабміну 27 березня генпрокурор України Юрій Луценко запевнив, що проти Бойка і Медведчука буде відкрито кримінальне провадження за незаконний перетин кордону з РФ. А Гройсман доручив перевірити, чи не було порушень у дотрианні правила аероруху. У політсилі Медведчука пояснюють всі необхідні митні та прикордонні процедури були дотримані.

Близько двохсот активістів "Нацкорпусу" пікетували СБУ

Близько двохсот активістів "Нацкорпусу" пікетували СБУ

Повʼязані теми:

Наступна публікація