82-річний продавець меду з багажника Tesla розповів про гроші на авто та візити Ющенка

82-річний продавець меду з багажника Tesla розповів про гроші на авто та візити Ющенка

Фото: ТСН.ua

Дідусь, який за кілька днів став зіркою Інтернету, виявився фанатом Ілона Маска та відомим пасічником.

За кілька тижнів ролик про дідуся, який торгує медом з багажника Tesla, подивилося понад 420 тисяч людей. "Сніданок з 1+1" поспілкувався з чоловіком та з'ясував, звідки у 82-річного продавця меду гроші на недешевий електромобіль.

Микола Улянич зізнався, що не очікував стати зіркою на старість своїх літ. А потім розповів, що вже давно є фанатом Ілона Маска, тому останні роки хотів стати власником саме екологічного авто. І врешті зізнався, звідки ж гроші на здійснення мрії. "Я продав будинок з територією, огороджений, заасфальтований", - зізнався чоловік.

Впродовж інтерв’ю пан Микола намагався більше говорити про мед і його користь. На цю тему він уже видав понад два десятки книжок. Він пропагує здоровий спосіб життя, займається йогою, постійно ходить у сауну, не вживає алкоголь та м'ясо. А головне - щодня їсть мед.

Чоловік зізнався, що довго працював у вугільній промисловості, це і підірвало здоров'я. А книжка з бджолярства врятувала його життя. Захоплення зростало, що і зробило його одним з найвідоміших пасічників України. Навіть сам Ющенко двічі приїздив до нього.

Пан Микола з радістю показує вулики, соти, але найбільшою гордістю вважає свою сім'ю: двох синів, п'ятьох онуків, чотирьох правнуків та дружину, з якою прожив більше 50 років. А потім зазнається: хоч і  розміняв вже дев'ятий десяток, але почувається не більше 55 років. Причиною вважає тільки свій спосіб життя.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація