6 причин купити квартиру в ЖК Smart Plaza Polytech Реклама

6 причин купити квартиру в ЖК Smart Plaza Polytech

Фото: ТСН.ua

Розташування поблизу найбільших ВНЗ і центру Києва, відмінна транспортна інфраструктура, високі темпи будівництва і надійний забудовник - лише деякі з переваг ЖК Smart Plaza Polytech.

Причина №1. Унікальна концепція

Smart Plaza Polytech - унікальний для Києва проект багатофункціонального комплексу. За основу взято такі відомі об'єкти світової архітектури, як Zorlu в Стамбулі, Tokyo Midtown в Токіо і ION Orchard в Сінгапурі. Два житлових будинки бізнес-класу об'єднані з торгово-розважальним центром. При цьому вхід в житлову зону суворо обмежений. Потрапити туди зможуть лише мешканці та їхні гості. Для них також буде обладнано місце для відпочинку на даху ТРЦ. Там розміститься і дитячий майданчик, і лаунж-зона.

Причина №2. Все під рукою

Успішна людина знає ціну свого часу. І цей цінний ресурс він не буде витрачати даремно. Саме тому в комплексі Smart Plaza Polytech компанія UDP об'єднала всі що потрібно сучасній жителю мегаполісу. Фітнес-центр Sportlife з басейном, великий продуктовий супермаркет, салони краси, ресторани, бутіки і, навіть, кінотеатр - все це розташується буквально в 50 метрах від вашої квартири.

Причина №3. Місцезнаходження

Розташування комплексу близько до ідеального. Посудіть самі: відмінна транспортна розв'язка, станція метро "Політехнічний інститут" в 2 хвилинах пішого ходу, близькість парків (в тому числі і Зоопарку) і вищих навчальних закладів, школи, дитячі садки... Буквально за 10 хвилин на автомобілі ви зможете потрапити в центр столиці . Той же шлях на громадському транспорті ви подолаєте не більше ніж за 20 хвилин.

Фото: ТСН.ua

Причина №4. Якісне будівництво

Інвестором проекту є компанія UDP, відома такими житловими комплексами, як "Новопечерські Липки", "Бульвар Фонтанів", "River Stone", "Паркове місто". У роботі фахівці компанії в першу чергу орієнтуються на клієнта, завжди використовують високоякісні матеріали і новітні технології. Серед іншого в Smart Plaza Polytech використані вікна з підвищеними тепло- і звукоізоляційними характеристиками, змонтовано сучасну систему вентиляції і вібропоглиненнія. Квартири - теплі і затишні, спроектовані таким чином, щоб кожен квадратний метр використовувався як найраціональніше.

Причина №5. Вдалі планувальні рішення і видові характеристики.

Планування житлових приміщень сподобаються тим, хто звик раціонально використовувати простір квартири. Одні - компактні, інші - просторі, але всі без винятку - функціональні. Багатьом припадуть до смаку панорамні вікна і високі, 3-метрові стелі. А родзинка Smart Plaza Polytech - шикарний вид на місто, парк Київського політехнічного інституту і зоопарк.

Причина №6. Інвестиційна привабливість

Розташування поблизу найбільших ВНЗ і центру Києва, відмінна транспортна інфраструктура, високі темпи будівництва і надійний забудовник роблять Smart Plaza Polytech привабливим об'єктом для інвестування в нерухомість як з метою заощадження, так і отримання пасивного доходу від подальшої здачі квартири в оренду. На даний момент залишилося близько 15% вільних квартир. Житлова частина комплексу вже здана в експлуатацію, інвестори роблять ремонти і зовсім скоро почнуть заселятися.

Наступна публікація