300 кг героїну: у Києві одного з учасників потужної наркобанди звільнили просто у залі суду

300 кг героїну: у Києві одного з учасників потужної наркобанди звільнили просто у залі суду

Фото: Національна поліція України

Іншим підозрюваним призначили незначні для їхнього рівня застави.

Печерський районний суд Києва відправив під домашній арешт одного з учасників міжнародної банди наркоторговців, яку схопили на контрабанді 300 кг героїну.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

За його словами, громадянина Азербайджану звільнили просто у залі суду. Йому заборонено покидати місце проживання лише вночі. "Але де він буде жити під час домашнього арешту він сам ще не знає", – зазначив Аброськін.

Чотирьом іншим учасникам банди – громадянам Туреччини – суддя призначила арешт із правом застави на суму від 154 тисяч гривень до 10,7 млн грн. При цьому вартість вилучених наркотиків майже у 24 рази перевищує загальну суму застави.

"Національна поліція України декілька днів тому у міжнародних наркоділків вилучила особливо небезпечного наркотичного засобу героїну 300 кг., орієнтовною вартістю на чорному ринку 660 млн гривень, але... Загальна сума застави на всіх п’ятьох затриманих аж 27 млн гривень", – написав Аброськін.

Нагадаємо, Нацполіція затримала іноземців, які постачали героїн на територію України та до країн Євросоюзу. У наркоторговців вилучили 300 кг героїну. Затримані орендували у Києві маєток, де зберігали товар. За даними поліції, його доставили досить давно, однак після попередньої "вдало проведеної спеціальної операції" злочинці вирішили зробити паузу.

media type="video" id="386972427"]

 

Майже тонну героїну вилучили столичні правоохоронці впродовж місяця

Майже тонну героїну вилучили столичні правоохоронці впродовж місяця

Повʼязані теми:

Наступна публікація