12 фейкових бомб: киянам зіпсувала плани хвиля псевдомінувань у столиці

12 фейкових бомб: киянам зіпсувала плани хвиля псевдомінувань у столиці

Фото: ТСН

Правоохоронці розшукують винуватців спричинених незручностей.

Хвиля замінувань у Києві в п’ятницю спричинила чимало незручностей киянам. Люди були змушені змінювати маршрути пересування або й просто стояли годинами на вулиці в очікуванні можливості забрати свої речі після перевірок вибухотехніків, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Так, надворі терпляче чекали працівники одного з торговельно-розважальних центрів. "Все залишили, повимикали і пішли на вулицю гуляти", - розповіла свідок подій. А от відвідувачі кінотеатру ситуації обурилися. "Спочатку було голосове повідомлення, що евакуація, а потім увімкнули світло, прийшов адміністратор і каже, що хлопці, сеанс закінчено, будь-ласка виходьте. Була тиснява в роздягальні, потім на ескалаторах. Нам ніхто нічого не пояснив, просто кажуть: евакуація, виходьте на вулицю", - розповіла одна з відвідувачок кінотеатру. Надворі люди чекали на надії не так додивитися фільми, як повернути гроші за квитки.

У столиці невідомий повідомив про масштабне замінування людних місць

У столиці невідомий повідомив про масштабне замінування людних місць

Тим часом журналісти з’ясували, що попри рапорти поліції про перевірку всіх нібито замінованих об’єктів, увечері на кілька з них іще навіть не доїхали вибухотехніки. Після того, як співробітники поліції переконалися в евакуації людей, чекати на саперів довелося більше двох годин.

Раніше повідомлялося, що поліція перевіряє інформацію щодо замінування 12 об`єктів у Києві, у тому числі 6 розважальних центрів, станцій метро ”Либідська”, ”Святошин”, “Лівобережна” та ін. 

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Наступна публікація